Du er her:  Hanne Faldborg > Bøger

Sidst opdateret:
October 14. 2018 06:30:23

 


Bøger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HUSTRUEN I HELSINKI.

HUSTRUEN I HELSINKI er første bind i nordisk trilogi.
Næste bind er Oslosyndromet. Krimien er et medrivende drama om kærlighed og mord, læseren rives med af politiets opklaringsarbejde.
Handlingen foregår i Lapland, Helsinki - og Vedersø.
Kr. 268.
 

 

 

 

 

 

Kvindens forunderlige rejse gennem det 20. århundrede.

Gennem stærke kvindefortællinger, statistikker og ekspertudtalelser hudflettes den danske kvindes levevilkår I 100 år. Det er sundt at blive mindet om, at man ikke skal længere tilbage end 1961, før tab af valgret var en konsekvens af at modtage fattighjælp. Alene Ordet! skrev Karen Margrethe Schelin i Berlingske Tidende. De kuldegysende beretninger om bidende fattigdom, barnefødsler og spædbarnsdød maner til besindelse, hvis man skulle forfalde til selvynk over blækspruttekravene til tidens kvinder.
Bogen findes på biblioteket og er indtalt på lydbånd.

BOGEN ER UDSOLGT.

 

  

 

 

 

Krag - mennesket bagt masken.

Arrogant, selvglad, teflonbelagt. Hyppige udtalelser om Krag. Der stod en aura af mystik omkring ham. Hvem var han? Biografien er affødt af, at forfatteren ikke kunne få et helt menneske ud af artikler og bøger, personen druknede bag politikeren. I denne biografi skæres der helt ind til benet, og der afdækkes en splittet og følsom person, der selv i de travleste perioder levede et ensomt liv i jagten på sig selv. Indelukket sind, hæsblæsende liv i magtens korridorer, det hele uhjælpeligt bundet sammen af et tvangsmæssigt forbrug af kvinder. Krag døde bitter, uforløst og misforstået.

KR. 298 - kun få eksemplarer tilbage

 

  

 Thit – et skæbneportræt.

”Høj cigarføring… flot udsyn… man bliver åndeløst betaget af Hanne Faldborgs skatkiste af anekdotisk stof…”                                                      Information 

 

”… velfunderet og underholdende… ”                             Kristeligt Dagblad


"… fortællingen fanger læseren ind… så god, at Thit Jensen må siges at vinde endnu engang…”                                                               Berlingske Tidende

 

 

”Stærk bog om stærk dansk kvinde… Hanne Faldborg øser af sin store viden om det sammensatte menneske Thit, så man til tider bliver helt åndeløs”         
                                                                                            Vejle Amts Folkeblad

Biografien er rigt illustreret, kr. 298. 


 

 

 

Har nogen set Nora.

Debatbog. For tredive år siden spillede Nora sig fri på mandens banehalvdel. Scorepositionen var i mange år god. Hvorfor tøver hun foran målet i dag? Selv om hun i dag er lige så veluddannet som manden, oppebærer hun kun 70% af hans løn. Topstillingerne er der stadig lukket af til. En politiker hævder i bogen, at kønskampen er reduceret til et muntert minde fra 70´erne... har hun ret? HVORFOR HAR NORA FORLADT BANEN OG SAT SIG OP PÅ TILSKUERBÆNKEN? Et fast panel besvarer de mange spørgsmål, tvinger læseren til at tage stilling. Findes på biblioteker, udgivet som lydbog.

BOGEN ER UDSOLGT.

 

 

 

SAMFUNDSKRØNIKE, dækker årene fra 1915, hvor den danske kvinde fik valgret. Tager udgangspunkt i kvinderne i Folketinget. Biografier af samtlige kvindelige ministre. Komplet oversigt over valg og regeringer i perioden. Statsministre og kvindelige ministre karaktergives af Kaare R. Skou, Peter Lautrup-Larsen, og Benito Scocozza. Efterskrift af Marianne Jelved. Krøniken er informativ, underholdende og rigt illustreret.
Kr. 248.

 

 

 

Hvordan man forfører verdens dejligste mand - gennem spiserøret.

Intelligent og humoristisk drillebog, spækket med vid, bid og vittigheder. Kun én opskrift - resten overlades til fantasien. Glimrende citatbog at have ved hånden. Eksempel: Enhver mand elsker et vist mål af indskrænkethed hos kvinden, men ofte overtræffes hans forventninger (Curt Goetz). Stærke citater til enhver fest. Findes på biblioteket.

BOGEN ER UDSOLGT.

 

 

 

Kvinderne på Sølvheden.

Slægtsroman baseret på virkelige livsskæbner. Romanen starter på den jyske hede. Fortsætter i Kaj Munks Vedersø. Slutter med hektisk byliv i erhvervslivets overhalingsbane. En sydende og medrivende fortælling om menneskers ulige kamp for at virkeliggøre drømmen om et bedre liv. Læseren følger slægten i mere end 100 år, trækkes ind i handlingen, bliver en del af familien, må gennem mord, fattigdom, afmagt, lykke, stress og kærlighed, inden bogen slutter april 2000.
Er udgivet som lydbog, findes på biblioteket.

KR. 298 - kun få eksemplarer tilbage

 


Samtlige bøger er udgivet på lydbånd.
Signerede bøger kan bestilles på forlaget.
Sendes fragtfrit.
Septem International / 65982570

 

Powered by CMSimple_XH | Template by CMSimple_XH | (X)html | css | Login