Du er her:  Hanne Faldborg > Stress

Sidst opdateret:
October 14. 2018 06:30:23

 

Stress

Kursus med fokus på arbejdsglæde og øget effektivitet.

Skæddersyet til ”ryste sammen kursus” for alle ansatte.

En hverdag præget af besparelser og omstruktureringer giver stress. Og stressede medarbejdere er ikke omstillingsparate. Stress koster samfund og erhvervsliv milliarder. I trivselsundersøgelser svarer mange ansatte, at de forlader arbejdspladsen med dårlig samvittighed, for der er ikke tid til en optimal udførelse af arbejdet. Lærere påstår, at ordet ”forberedelse” skal findes i fremmedordbogen. Ansatte i virksomheder, at de møder sig ihjel. Kurset indeholder en stærk blok medlean: Hvordan man skaber mere med mindre. Undgår dobbeltarbejde. Spildtid. Lunken kommunikation. Møder uden fokus og disciplin.

 

Med LEAN kan der frigøres tid til den enkelte medarbejder.

 

Alle arbejder i dag med social kapital: Vigtigheden af trivsel, samarbejde, fælles mål. Som leder er det vigtigt at motivere og inspirere, det øger effektiviteten, men stressramte medarbejdere er hverken modtagelige for motivation eller nytænkning. Det er en stor glæde at kunne tilbyde et kursus, der lærer deltagerne at vende nedbrydende stress til positiv energi. At værktøjerne VIRKER, fremgår af mail fra Anja Glistrup Lund, der er souschef i Holstebro Kommune:

”Tusind tak for et fantastisk oplæg omkring stress og arbejdsglæde! Vi er alle enige i, at det var lige, hvad vi trængte til! Gode redskaber, som alle kan bruge og forstå. Det er fantastisk at se folk blomstre igen, og jeg kan høre på mange af mine kollegaer, at de føler sig fyldt med energi, når de arbejder med den nemme visualiseringsteknik. Alle er nu bevidste om at møde på jobbet med åbent og positivt sind. Vi er dybt taknemmelige og glæder os til at samarbejde omkring værktøjerne. Du er en meget inspirerende kvinde”.                                            

Når en organisation tvinges til omstruktureringer, tvinges medarbejderne til nytænkning, men udbrændte medarbejdere er ikke forandringsparate.Til trods for, at hver 4. sygedag skyldes stress, at hver 5. voksne dansker får arbejdsevne og livskvalitet ødelagt af stress, så ved kun få danskere, hvorfor stresshormonet udpiner kroppen: At det har sin egen motor, der ikke lader sig stoppe af hjernen eller viljen. Kurset udstyrer deltagerne med reel viden om stress samteffektive værktøjer, det tager sekunder at bruge, og derfor er lette at implementere i en fortravlet hverdag.

 

Kurset kan løfte ”trætte” teams, der er kørt fast i hverdages centrifuge, men det er også skræddersyet til stort ryste sammen kursus for alle ansatte.Dette, at ledelse og medarbejdere ser nye vinkler sammen, udløser arbejdsglæde, sammenhold og kollegialitet.

 

Alle lærer at vende nedbrydende stress til positiv energi. 

 

Gennem lean kan ledelse og teams fastlåse fokus og mål. 


Klik her for at se pdf

Powered by CMSimple_XH | Template by CMSimple_XH | (X)html | css | Login